Deklarata Mjedisore

DM Agjencia Kombetare e Ujesjelles Kanalizime

DM AKPT Plani i Integruar Ndersektorial i Bregdetit

DM AKPT Plani i Integruar Ndersektorial i Zones Ekonomike Tirane-Durres

DM AKPT Plani i Pergjithshem Kombetar

DM Bashkia BELSH

DM Bashkia Berat C22a4

DM Bashkia Berat

DM Bashkia Cerrik

DM Bashkia Diber

DM Bashkia Divjake

DM Bashkia Durres

DM Bashkia Elbasan

DM Bashkia Fier

DM Bashkia Gjirokaster

DM Bashkia Gramsh

DM Bashkia Himare

DM Bashkia Kavaje

DM Bashkia Kelcyre

DM Bashkia Klos

DM Bashkia Konispol

DM Bashkia Korce

DM Bashkia Kruje

DM Bashkia Kucove

DM Bashkia Kukes

DM Bashkia Kurbin

DM Bashkia Lezhe

DM Bashkia Librazhd

DM Bashkia Lushnje

DM Bashkia Malesi e Madhe

DM Bashkia MAT

DM Bashkia Mirdite

DM Bashkia Permet

DM Bashkia Perrenjas

DM Bashkia Pogradec

DM Bashkia Polican

DM Bashkia Puke

DM Bashkia Rrogozhine

DM Bashkia Sarande

DM Bashkia Shijak

DM Bashkia Shkoder

DM Bashkia Skrapar

DM Bashkia Tirane

DM Bashkia Tropoje

DM Bashkia Ura Vajgurore

DM Bashkia Vau i Dejes

DM Bashkia Vlore

DM Bashkia Vore

DM Himare plani bashkiak i menaxhimit te mbetjeve te ngurta

DM Peqin plani bashkiak i menaxhimit te mbetjeve te ngurta

DM Pogradeci plani bashkiak i menaxhimit te mbetjeve te ngurta

DM Rrogozhine plani bashkiak i menaxhimit te mbetjeve te ngurta

DM Ministria e Energjitikes dhe Infrastruktures Strategjia per sektorin e energjise 2018-2030

DM Ministria e Energjitikes dhe Infrastruktures Master Plani i Gazit

DM Ministria e Transportit dhe Infrastruktures

DM Plani Sektorial Kometar te Turizmit per Alpeve te Shqiperise

DM PVQGJ Bashkia Tirane