Postuar më: 24/09/2019

Shqipëria Solidare

Ministria e Turizmit dhe e Mjedisit fton të gjithë bashkëpunëtorët, shoqatat dhe bizneset të ofrojnë ndihmën e tyre në këtë moment solidariteti për familjet dhe qytetarët në nevojë, të prekur nga tërmeti.
Për t’i ardhur në ndihmë të gjithë familjeve të dëmtuara nga tërmeti i datës 21 Shtator 2019 kemi vendosur në dispozicion disa llogari bankare.

“Kontribute vullnetare, Emergjenca ” në bankë të nivelit të dytë
Banka Credins

IBAN ne ALL (Lek): AL29 2121 1016 0000 0000 0030 0001
IBAN ne EUR : AL72 2121 1016 0000 0000 0030 0003
IBAN ne USD: AL02 2121 1016 0000 0000 0030 0002