Postuar më: 17/04/2018

Projekt VKM per miratimin e kerkesave per menaxhimin e mbetjeve metalike

Projekt VKM per miratimin e kerkesave per menaxhimin e mbetjeve metalike

Degjesa publike do te behet me date 02.05.2018, ne ambjentet e Ministrise se Turizmit dhe Mjedisit.

Të rejat e fundit