Postuar më: 16/04/2020

Kalendari Turistik per vitin 2020 “Kala Festival 2020 – Dhërmi”

Falë të gjitha  biletave te shitura për “Kala Festival 2020”, festival i cili organizohet per të  disa vit rradhazi në Dhërmi, u dëshmua edhe njëherë se Shqipëria është një nga vendet me tërheqëse dhe më të kërkuara turistike. Standarti i lartë i shërbimit të hoteliereve ka bërë që turizmi të jetë i qëndrueshëm dhe gjithmonë e më shumë në rritje vit pas viti.

Ne jemi mirënjohës që kaq shumë prej jush dëshirojnë të kalojnë një javë në Rivierë me ne. Falenderime për secilin prej jush që keni blerë bileta për edicionin tonë të tretë.Mezi po presim të shohim fytyra të njohura dhe të reja në Dhërmi këtë verë!

Nëse ende nuk keni arritur të merrni një biletë, ka një shans të vogël për ju në Prill, nëse do të ketë anulime.

Biletat do të jenë të disponueshme vetëm për ata që janë tashmë në listën e pritjes. Regjistrimet për vitin 2020 janë mbyllur.

Lexo më shumë

 

Kala 2020 is now sold out!

We are grateful that so many of you want to spend a week in the Riviera with us. Thank you to each and everyone of you who have bought tickets for our third edition. We can’t wait to see old and new faces in Dhërmi this summer!
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
If you didn’t manage to get a ticket, there is a small chance you will be able to do so in April, when we will know if there have been any cancellations.
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
Note these will only become available for people who are already on the waiting list. Sign ups for 2020 are closed.